SLEUTELS KWIJT?

Wij maken alle sleutels voor uw voertuig en toebehoren

GEA Sleutelservice

Sleutels kwijt of defect? Wij maken sleutels voor alle voertuigen.

Van Mercedes-Benz tot dakkoffer. Als het een sleutel heeft kunnen wij deze sleutel namaken. Gegarandeerd goedkoper dan de dealer en binnen een dag geregeld.

Het is één van de meeste vervelende situaties. Een sleutel kwijt, of nog vervelender, de sleutel in de hand maar het voertuig reageert niet. Bij GEA Automaterialen kunnen we je helpen met elke sleutel.
Sleutels van auto’s, vrachtwagens, boten, caravans en campers kunnen wij makkelijk bijmaken. Wij zijn niet gebonden aan de door de dealer opgelegde vaste prijzen en zijn dus altijd goedkoper dan de dealer.

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een prijs op voor uw nieuwe sleutel

Gegarandeerd goedkoper dan de dealer!

Voor elk voertuig en toebehoren maken wij de sleutels. Maar voor de volledigheid noemen we ze graag voor je op, in principe mag de vuistregel: “Als er een slot bij zit, kan GEA de sleutel maken” gehanteerd worden!

Auto’s
Campers
Caravans
Vrachtwagens
Fietsen
Brommers
Scooters
Motoren
Boten
Aanhangers
Trailers
Disselsloten
Scootmobielen
Landbouwmaterieel
en nog veel meer!

Bij GEA Automaterialen in Emmen kunnen we je voor deze sleutels vaak al binnen 1 dag verder helpen. Niet meer precies op dat juiste plekje drukken om de auto te ontgrendelen, of niet meer wrikken en wroeten om het slot open te krijgen met de oude sleutel. Wij maken binnen korte tijd een sleutel waarmee het proces van je voertuig ontgrendelen en starten weer vanzelfsprekend wordt.

Ook voor de moeilijkste sleutels

Een sleutel is allang niet meer alleen een middel om een voertuig te ontgrendelen of te starten. Tegenwoordige sleutels bevatten chips met informatie, digitale encryptie en toegangssystemen die er voor zorgen dat je voertuig niet door kwaadwillende personen wordt meegenomen. Dit vraagt wat extra kennis, maar ook daarvoor zit je bij GEA Automaterialen in Emmen goed. Onze experts maken zelfs de lastigste sleutel voor je na en leren hem in. Zo kan jij weer op weg!

Zonder originele sleutel

Het kan natuurlijk gebeuren, je liep al met de reserve sleutel, en nu heb je ook die uit het oog verloren. Zelfs zonder originele sleutel kunnen wij sleutels maken voor het slot van jouw auto, motor, camper, caravan, vrachtwagen, boot, tractor of welk ander voertuig of toebehoren je maar kan bedenken. Het laten maken van sleutels zonder originele sleutel is vanwege overduidelijke redenen wel gebonden aan een strenge controle van eigenaarschap. Dit kan betekenen dat dit proces iets langer duurt. Bij het maken van een sleutel zonder de originelen geldt ook weer: wij garanderen lagere prijzen dan de dealer.

*Vraag altijd eerst naar de prijzen en mogelijkheden