Over ons

HISTORIE

Samenwerking is de kracht van G.E.A. Automaterialen b.v

In het begin van de jaren ’80 ontstond bij een dertigtal autobedrijven in Zuidoost Drenthe de behoefte om te gaan samenwerken, in het bijzonder op het gebied van de inkoop van automaterialen, banden en gereedschappen. Dit resulteerde in de oprichting van een unieke onderneming onder de vlag van de Gezamenlijke Emmer Automobielbedrijven op 1 maart 1984: G.E.A. Automaterialen b.v.

Al snel wierp dit samenwerkingsverband zijn vruchten af. Het grote inkoopvoordeel leidde tot lagere prijzen, waardoor de aangesloten autobedrijven naar de klant toe concurrerend konden opereren ten opzichte van de zogenaamde ‘fast-fitter’, vooral op het gebied van banden, accu’s, uitlaten en schokdempers.

Het bedrijf

G.E.A. Automaterialen b.v. is in de loop der jaren uitgegroeid tot een technische groothandel op het gebied van automaterialen, banden, gereedschappen en motordelen voor vrijwel alle automobielen, bedrijfswagens en off the road voertuigen. De kracht van het bedrijf schuilt in de jarenlange ervaring, de grote technische kennis van onze medewerkers en goede service. Wij spelen flexibel in op de voortdurende veranderingen in de markt en volgen deze op de voet.

Producten 

G.E.A. Automaterialen b.v. levert producten en diensten van top kwaliteit. In ons assortiment voeren wij veelal de merken die de producenten ook aan de automobielfabrikanten leveren. Top producten waar u dus op kunt vertrouwen. Naast deze producten hebben wij ook een complete onderdelenlijn van Quinton Hazell dit merk staat bekend om zijn zeer gunste prijs-kwaliteitverhouding. Kijk onder de knop merken.

Leveringen

In ons werkgebied bezorgen wij meerdere keren per dag volgens vaste routes, zodat ook deze service gewaarborgd is. Door de buitengewoon grote voorraad in ons magazijn kunnen wij uitzonderlijk snel leveren. In samenwerking met de verschillende importeurs kunnen wij ook de minder courante onderdelen, indien die niet bij ons op voorraad zouden zijn toch nog dezelfde dag leveren. Doordat wij de beschikking hebben over een aantal externe magazijnen.

G.E.A. Automaterialen b.v.

Al met al een organisatie die met recht kan zeggen dat zij staat voor een professionele klantgerichte aanpak en een totale kwaliteitsbenadering.