Verhuur van specialisten gereedschap

Onderdelen / Producten

Verhuur van gereedschap

Niet elk autobedrijf kan voorzien zijn van alle benodigde apparatuur. Zoveel verschillende merken, resulteert in veel verschillende soorten specifiek gereedschap. GEA Automaterialen heeft veel van dit specifieke gereedschap in de verhuur. Zo hoeft u als autobedrijf niet de investering te doen maar kunt u uw klanten wel de service bieden die ze van u verwachten. Behalve merk specifiek gereedschap hebben wij ook gereedschap voor minder vaak voorkomende reparaties en bijzonder onderhoud. GEA Automaterialen heeft veel van dit specifieke gereedschap in de verhuur, hierbij denkend aan verscheidene timing tools, rookmachines, koppeling tools, stretch belt tools & luchtkanonnen

Huren kan al vanaf 1 dag. Voor sommige producten, zoals een bandenbazooka, geldt een korting wanneer de huur samen gaat met de afname van banden. Vraag hiervoor altijd naar de voorwaarden bij één van onze medewerkers. Wanneer het door u gezochte gereedschap niet op de website staat, schroom dan niet om even te bellen. Het kan maar zo zijn dat wij dit gereedschap nog niet hebben toegevoegd aan onze website.

Gereedschap huren in Emmen

Voor het huren van specifiek gereedschap kunt u bellen met GEA Automaterialen in Emmen. Wij vragen voor het huren van gereedschap wel altijd een borg. In sommige gevallen kan het gehuurde gereedschap mee met de bezorgroute, in andere gevallen kan het zijn dat we u vragen om het gereedschap bij ons op locatie af te halen.